keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Hotellikuvaus Thaimaasta

Novotel Rim Pae Rayong

   Olimme siis mieheni kanssa joulukuussa 2016 ensimmäistä kertaa Thaimaassa. Aikaisemmassa postauksessa kerroinkin jo jotakin tästä reissusta ja nyt vihdoinkin sain aikaiseksi kirjoitettua lisää. Eihän matkastamme ole vasta kuin puoli vuotta ja seuraava lomamatkakin jo häämöttää parin viikon päässä :D


  

   Hotellimme oli siis Novotel Rim Pae Rayong. Ihan mahtava neljän tähden spa-hotelli ihan rannan vieressä! Se sijaitsee n. 35km päässä Rayongin kaupungista ja 12km päässä lähimmästä Pan Bhenin kylästä, joten välimatkat olivat aika pitkiä, mutta sujuivat rattoisasti ja edullisesti lavatakseilla. Hotellin lähistöllä ei hirveästi mitään erikoista ollut, joten jos halusi jotain nähdä niin piti aina ottaa kyyti. 
   Suosittelenkin tähän kohteeseen ottamaan hieman paremman hotellin, jossa viihtyy myös iltaisin, ellei halua pimeässä sompailla kylillä ja odotella taksia. Toki kokemus sekin olisi varmasti ollut! Hotellin lähistöllä oli pari vaatimatonta, mutta hyvää ruokaa tarjoavaa ravintolaa ja itse hotellissa kaksi hyvätasoista ravintolaa ja joissain näistä söimme joka ilta.


   Spa-palvelut tuli myös testattua hotellissa. Itse kävin kaksi kertaa thai-hieronnassa ja otin manikyyrin. Mieheni innostui käymään hieronnassa kolmesti. Thai-hieronta tehtiin ulkona, se kesti tunnin ja maksoi n.8€. Ei paha hinta ihan mahtavasta ja rentouttavasta hieronnasta!



Siivouksen yhteydessä huoneeseen tuotiin pari kertaa kelmussa näkyvä setti :)
Suklaakakkupallot olivat törkeen hyviä! Muut herkut ostin hotellista löytyvästä kahvilaleipomosta.

Toinen allasalue. Taustalla siintää meri :)


Kuvaa huoneen parvekkeelta




Ravintola ja rantatuolit sulassa sovussa :)


Pari sataa metriä hotellilta


Hotellin edustalla oleva ranta päivällä...


...ja auringonlaskun aikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti